Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - ŐCSÉNY SK 11-1 (8-0)

A 9. fordulóban a tabella utolsó helyén álló csapat, az Őcsény SK látogatott el hozzánk a Szuhay Sportcentrumba. Ellenfelünknek az előző fordulóban hosszú idő után sikerült újra győztesen elhagyni a pályát, miután 2-1-re legyőzték a Kölesd csapatát, de ennek ellenére számunkra ez a találkozó a "kötelező győzelem" kategóriába tartozott.
Dinamikusan és nagy iramban kezdtük az összecsapást, és szűk 20 perc elteltével már 4-0- ás dombóvári vezetés állt az eredményjelző táblán. Az első negyed óra történéseihez még hozzátartozik, hogy a vendégek a 10. percben megfogyatkoztak, miután Weisz Péter egy gólba tartó labdát kézzel hárított. A félidő második felében sem csökkentettük az iramot, és újabb 4 gólt sikerült szereznünk, így az első félidő végére már nyolc dombóvári gólt láthattak a kilátogató nézők.
A második félidőben is folytattuk a sok passzos, kombinatív játékunkat, és rengeteg helyzetet alakítottunk ki az őcsényi kapu előtt. A helyzetkihasználásunk ebben a játékrészben már nem volt annyira tökéletes, de így is újabb három gólt sikerült szereznünk. Tíz perccel a mérkőzés vége előtt egy pillanatnyi védelmi megingásunkat kihasználva a vendégek megszerezték a becsület góljukat, amivel kialakult a kiütéses 11-1-es végeredmény.

Győzelmünkkel már hat pont előnnyel vezetjük a tabellát, miután a közvetlen mögöttünk álló Tolna csapata vereséget szenvedett hazai pályán a Dunaföldvár együttesétől.

Dombóvár:
Sztropkó - Varga B., Kovács R. (Kalmár), Petrók, Kázmér, - Pál D. (Horváth Á.), Androsics, Keczeli (Baksa), Bán, Kardos (Kierdorf), - Kovács A.
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Keczeli (4), Kovács A. (3), Pál D., Androsics, Bán, Horváth Á.

Vissza a főoldalra