Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookKAKASD SE - DFC 1-4 (1-2)

Az előző fordulóban a Bátaszék csapatának Magyar Kupa kötelezettségei miatt szabadnaposak voltunk, így két hetünk volt felkészülni az eddigi bajnokságban meglepően jól szereplő Kakasd ellen. A középpályán és a támadó sorban már mindenki rendelkezésére állt Kardos Ernő vezetőedzőnek, ezúttal a védelemből esett ki két játékos sérülés miatt Varga Bence és Szekeres Dániel személyében.
A mérkőzés elejétől fogva támadó szellemben léptünk pályára, aminek meg is lett az eredménye, hiszen a 20. percben már 0-2 állt a megszépült kakasdi sportlétesítmény új digitális eredményjelző tábláján. A góljainkat szép, megkomponált támadások végén Horváth Árpád és Androsics András szerezték. A félidő folytatásában olyannyira kedvet kaptunk a támadásokhoz, hogy néha a fellazult védelmünk mögé kerültek a gyors kakasdi támadók, de az ismét jól teljesítő Iványi eszén nem tudtak túljárni egészen a 45. percig. A játékrész utolsó percében egy jogosan megítélt büntetőből szépítettek a hazaiak.
A második félidőben már kirajzolódott a két csapat közti erőnlétbeli különbség, és ennek köszönhetően magabiztos játékkal újabb két gólt szerezve gyűjtöttük be a fontos három bajnoki pontot. A tavalyi házi gólkirály Keczeli Krisztián büntetőből, míg Horváth Árpád egy szemfüles találattal gyarapította a góljaink számát.

Dombóvár:
Iványi - Hetesi (Pál D.), Czifra, Tieger, Martinka, - Mészáros (Jenei), Androsics, Bán (Keczeli), Balogh Sz. (Nagy D.), - Kovács A. (Gombos), Horváth Á.
Edző: Kardos Ernő
Gólszerző: Horváth Á. (2), Androsics, Keczeli

Vissza a főoldalra