Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookMAJOSI SE - DFC 1-3 (1-1)

A 8. fordulóban a Majos csapatának otthonába látogattunk. Ellenfelünk a 5. helyen állt a fordulót megelőzően a tabellán, ezért igazi rangadó mérkőzésre számíthatott a majosi sportpályára kilátogató szép számú közönség. Számunkra különösen fontos volt ez a találkozó, hiszen az idei egyetlen vereségünket épp a mostani riválisunktól szenvedtük el a magyar kupa megyei selejtezőjének 3.fordulójában.
Nagyon tompán és idegesen kezdtük a találkozót, amit a hazaiak a 9. percben ki is használtak. A bekapott gól után fokozatosan átvettük a mérkőzés irányítását, és a 24 percben Kardos Ernő 25 méteres gyönyörű szabadrúgás góljával sikerült kiegyenlítenünk.
A második félidőt remekül kezdtük. Szinte az első támadásunkból sikerült megszereznünk a vezetést, miután Varga Bence nagyszerűen lépett fel a védelemből a támadó harmadba, majd a befejezést a Kovács Attila - Androsics András párosra bízta, melyből az utóbbi okosan helyezte a labdát a majosi kapuba. A hátralévő időben jóval többet birtokoltuk a labdát ellenfelünknél és helyenként szép és magabiztos játékot játszottunk. A hazaiak ritkán kerültek a kapunk elé, bár akkor veszélyes szituációkat teremtettek, amikből kétszer is a kapufa volt a segítségünkre. Az összecsapás a 84. percben dőlt el végleg, amikor Kardos Ernő pontosan beadott labdáját a második félidőre csereként beállt Kierdorf Erik fejelte mintaszerűen a hazai kapu jobb oldalába.

Győzelmünkkel átvettük a vezetést a tabellán, nyolc lejátszott találkozó után hét győzelem és egy döntetlen a mérlegünk. A csapat a mai találkozón a héten autó balesetet szenvedett korábbi csapattársunkért Fábián Imréért is küzdött, aki jelenleg is válságos állapotban fekszik a szegedi kórház intenzív osztályán. Ezúton is sok erőt és kitartást kívánunk Imrének a felépüléséhez.

Dombóvár:
Sztropkó - Varga B., Kovács R., Petrók, Kázmér (Kalmár), - Kovács A., Androsics, Keczeli, Bán, Kardos (Pál), - Horváth Á. (Kierdorf)
Gólszerzők: Kardos, Androsics, Kierdorf

Vissza a főoldalra