Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookTEVELI MEDOSZ SE - DFC 1-4 (0-3)

A 7. fordulóban a tavalyi bajnokság 6. helyezettjének, a Tevel csapatának vendégei voltunk. A házigazdáktól a nyár folyamán távozott egy-két kulcsjátékos, akiknek a pótlását az eddigi eredményeik alapján még nem tudták megoldani. Ezt mutatja az is, hogy első pontjukat még csak az előző fordulóban szerezték meg a Tamási csapata ellen.
A mérkőzés legelejétől kezdve kezünkbe vettük az irányítást, aminek már a 3. percben meg lett az eredménye. Egy formás támadás végén Horváth Árpádot buktatták a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt pedig Keczeli Krisztián értékesítette magabiztosan. Nagy iramot diktáltunk az első játékrészben, amit a hazaiak csak nagyon nehezen tudtak követni. Ötletes játékkal sorra alakítottuk ki a helyzeteket a teveli kapu előtt. A második gólunkat újból egy büntetőből szereztük, miután a védelemből a támadásba belépő Kovács Róberttel szabálytalankodtak a hazai védők. Az ítéletvégrehajtó ismét Keczeli Krisztián volt. A félidő utolsó percében megszereztük a harmadik gólunkat is Petrók Viktor jóvoltából, aki egy tizenhatoson belüli kavarodásnál volt szemfüles, és higgadtan helyezte a lecsorgó labdát a teveli kapus mellett a kapuba.
A második félidő elején a biztos vezetés tudatában visszavettünk a tempóból, amit a hazaiak szinte azonnal megbüntettek. Az 51.percben egy szép támadás végén találtak a kapunk hosszú sarkába. A félidő hátralevő részében kiegyenlítettebbé vált a játék, mivel a hazaiakat fellelkesítette a korai gól, mi pedig nehezen vettük fel azt a tempót, amit az első félidőben diktáltunk. A mérkőzés végeredményét az egész találkozón agilisen játszó Kázmér Péter állította be egy pontos és erős hosszú sarok felé eleresztett lövéssel.

Az eddig lejátszott hét mérkőzésből hatszor hagytuk el győztesen a pályát, és egy döntetlent értünk el, amivel továbbra is a 2. helyen állunk a tabellán, pontazonossággal a Tolna csapata mögött.

Dombóvár:
Sztropkó - Kovács R., Kalmár, Petrók, Kardos, - Kovács A., Androsics, Keczeli, Bán (Varga B.), Kázmér (Kierdorf), - Horváth Á. (Pál D.)
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Keczeli (2), Petrók, Kázmér

Vissza a főoldalra