Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - KÖLESDI SE 2-0 (0-0)

A bajnokság 6.fordulójában a középmezőnyhöz tartozó Kölesd csapatát fogadtuk a Szuhay Sportcentrumban. Ellenfelünk az idei bajnokságban már komolyabb játékerőt képvisel mint az előző esztendőben, hiszen két magabiztos győzelem mellett döntetlent játszottak a tavalyi ezüstérmes Bátaszék ellen és a jelenlegi fő riválisunk a Tolna csapata is csak az utolsó percekben szerzett góllal tudta legyőzni őket.
Hamar kirajzolódott a mérkőzés képe. A vendégek masszív védekezésből, gyors kontra támadásra alapozták a taktikájukat, mi pedig a sok passzos, labdajáratós játékkal igyekeztünk minél több gólszerzési lehetőséget kialakítani. Az első játékrészben a nyomasztó labdabirtoklásunk ellenére mindössze kétszer sikerült gólhelyzetbe kerülnünk a kölesdi kapu előtt, azonban a vendégek hálóőre mindkét próbálkozásunkat hatástalanította.
A második félidőben sem változott sokat a játék képe. A vendégek továbbra is szervezetten és fegyelmezetten védekeztek, mi pedig türelmesen, talán kicsit túl türelmesen szerveztük támadásainkat. A 77. percben tört meg a jég, amikor egy ritmus váltás után Keczeli Krisztián varázsolta Androsics András elé a labdát a tizenhatoson belül, amit a csapatkapitány magabiztosan jutatott a kölesdi hálóba. Az utolsó percekre kinyíló vendégek ellen a 90. percben sikerült egy újabb találatot elérnünk ismét egy Keczeli - Androsics páros akció végén, amivel kialakult a 2-0-ás végeredmény.

Egy szervezetten játszó és jól védekező Kölesd ellen sikerült begyűjtenünk az újabb fontos 3 pontot a bajnokságban, amivel továbbra is csupán egyetlen gól különbséggel állunk a tabella második fokán.

Dombóvár:
Sztropkó - Varga B., Kalmár, Petrók, Kázmér, - Keczeli, Androsics, Kardos (Takács Z.), Bán, Kovács A., - Horváth Á. (Pál D.)
Gólszerző: Androsics (2)

Vissza a főoldalra