Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookTOLNA VFC - DFC 3-3 (0-2)

Az 5. fordulóban újabb rangadó várt csapatunkra, hiszen ahhoz a Tolna együtteséhez látogattunk, akik hozzánk hasonlóan eddig mind a négy bajnoki mérkőzésüket győztesen tudták le.
Nagy várakozás előzte meg a két veretlen csapat összecsapását, ezért szép számmal foglaltak helyet a nézők a tolnai lelátón. Jól felkészült egymásból a két csapat, így az első 20 percben főleg óvatos mezőnyjáték zajlott a pályán. A 24. percben egy ártalmatlan szabálytalanság után a hazai csapat védője Nánási Attila belerúgott a földön fekvő Kovács Attilába, amiért a játékvezető jogosan kiállította. A kiállítás utáni időszakot remekül használtuk ki az első félidőben, hiszen a 32. percben Kardos Ernő küldött védhetetlen lövést a bal oldalról a hosszú sarok irányába, majd a 45. percben Kovács Attila pontos átlövés gólja kötött ki a hazai kapu jobb alsó sarkában.
A második félidőben rendezte sorait a Buzás Attila edző által vezényelt Tolna, és hasonlóan a múlt heti bonyhádi taktikához, ő is felvállalt egy kockázatos támadójátékot, amellyel szinte teljesen feladta a védekezést. Bejött a hazaiak elképzelése, mivel a 61. percben egy pontrúgás után szépíteni tudtak, majd öt perccel később egy átlövés gól után már egalizálták is az eredményt. A 76. percben Androsics András egy váratlan távoli lövéssel meglepte a hazaiak kapusát, így ismét vezetéshez jutottunk, de örömünk csak a 82. percig tartott, amikor egy vélhetően beadásnak szánt labda behullott a kapunk hosszú sarkába.

A Tolna csapata a második félidőben nagy nyomás alá helyezte védelmünket, azonban ha a kontra támadásaink pontosabbak, akkor könnyedén elvihettük volna a három pontot vendéglátónk otthonából. Kétszer is vezettünk a találkozón, de összességében igazságos eredmény született a megyei rangadón.

Dombóvár:
Sztropkó - Baksa, Kovács R., Petrók, Kázmér, - Keczeli, Androsics, Kardos (Pál D.), Bán, Kovács A. - Horváth Á. (Kierdorf)
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Kardos, Kovács A., Androsics

Vissza a főoldalra