Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookKAKASD SE - DFC 1-10 (1-4)

Az előző bajnokságban mind Dombóváron, mind Kakasdon vereséget szenvedtünk aktuális ellenfelünktől, így kellő óvatossággal tekintettünk a mérkőzés elé. Ellenfelünk nagyon rosszul kezdte a bajnokságot, hiszen mindkét meccsén nagy arányú vereséget szenvedett, és bár négy gólt rúgtak, de soros ellenfeleik tizenhatszor zörgették meg a hálójukat.
Az első 10 percben megleptek minket a hazaiak, mert nagy iramban kezdték a találkozót, és az első lehetőségükből rögtön gólt is szereztek. Keczeli Krisztián 16. percben lőtt bomba gólja után azonban már megnyugodtunk, és fokozatosan átvettük a mérkőzés irányítását. Sorozatos támadásainkból sikerült még újabb három gólt elérnünk. Petrók Viktor fejes góljával vettük át a vezetést, majd Szalai Norbert pontos lövésével növeltük előnyünket, végül egy újabb Keczeli gól zárta le az első félidőt.
A második félidőben tovább folytattuk a pontos és gördülékeny támadó játékunkat, amit a kakasdi csapat egyre nehezebben viselt el, és durvábbnál durvább szabálytalanságokkal próbálták megtörni a játékunkat. Ebben a játékrészben a hazaiak olyannyira elvesztették a fejüket, hogy a játékvezető három piros lapot is kiosztott nekik, és félő volt, hogy valamelyik játékosunk súlyos sérülést fog szenvedni, de szerencsére ez nem történt meg. Kihasználva emberelőnyünket, sok passzos játékkal rengeteg helyzetet alakítottunk ki a Kakasd kapuja előtt, amikből hatot sikerült is gólra váltani. Keczeli Krisztián újabb két gólt szerzett, de betalált még Kázmér Péter egy gyönyörű szabadrúgásból, Kovács Attila büntetőből, a fiatal Pál Dániel is higgadtan értékesítette ziccerét és Szalai Norbert lendületes elfutása után a hazaiak védője már csak a saját kapujába tudta segíteni a labdát.

A szombati mérkőzésen ezúttal a "játék" fölényesen legyőzte a durvaságot és a sportszerűtlenséget.

Dombóvár:
Sztropkó - Varga B. (Takács Z.), Petrók, Kovács R. (Kalmár), Kázmér, - Baksa, Keczeli, Kardos (Gombos), Bán (Pál), Szalai, - Kovács A.
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Keczeli (4), Petrók, Szalai, Kázmér, Pál, Kovács A., Fazekas (öngól)

Vissza a főoldalra