Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDUNAFÖLDVÁRI FC - DFC 2-2 (0-0)

A tavaszi idény egyik legjobb formájában lévő csapatához látogattunk a hétvégén. Ellenfelünk hazai pályán ebben a szezonba eddig minden ellenfelét legyőzte és mindkét közvetlen riválisunktól (Tolna, Bonyhád) elvette a három bajnoki pontot.
Az első félidőben mindkét csapat elsősorban a stabil védekezést helyezte előtérbe, ezért ritkán forogtak veszélyben a kapuk.
A második játékrészre nagyobb sebességre kapcsolt a hazai csapat, mégis mi szereztünk vezetést az 57.percben Kardos Ernő 28 méterről elvégzett óriási szabadrúgás góljával. A 65. percben egyenlítettek a hazaiak egy pillanatnyi védelmi megingásunkat kihasználva, majd öt perccel később a vezetést is megszerezték. Sokáig azonban nem örülhettek, mert a 72. percben egy szöglet rúgás után Bán Csaba emelkedett a legjobb ütemben, és mintaszerűen fejelte a labdát a dunaföldvári kapuba. Újabb gól már nem született a találkozón, de a 85. percben egy különös bírói döntés borzolta a kedélyeket. Horváth Árpádot úgy állította ki a játékvezető második sárga lap miatt, hogy a találkozón korábban csatárunk nem kapott sárga lapot. A hibára valószínű ő is rájött közben, de makacsul ragaszkodva a rossz döntéséhez leküldte játékosunkat a pályáról.

A döntetlen ellenére továbbra is az élen várjuk az utolsó két fordulót, de izgalmas véghajrá következik, hiszen a második Tolna 2, a harmadik helyen álló Bonyhád pedig 3 pontra van lemaradva tőlünk.

Dombóvár:
Sztropkó - Pál D., Kovács R., Kardos (Kázmér), Varga B. - Mészáros (Baksa), Androsics, Kovács A., Bán, Jenei, - Horváth Á.
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Kardos, Bán
Vissza a főoldalra