Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - BONYHÁD VLC 0-1 (0-0)

Újabb rangadó várt ránk a bajnokság 2. fordulójában. Ezúttal hazai pályán fogadtuk a tavalyi ezüstérmes Bonyhád csapatát. Szerdán a magyar kupa küzdelmeiben már összecsapott a két gárda, ahol a völgységiek a hajrában szerzett két góljuknak köszönhetően nyertek 4-2 arányban.
Nagy taktikai harc alakult ki a pályán. Mindkét csapat a stabilitást és a fegyelmezettséget helyezte előtérbe. A kapuk ritkán forogtak veszélyben, de nagy küzdelmet és taktikai csatát láthatott a szép számú közönség. Az első félidőben mindkét csapat előtt adódott lehetőség a gólszerzésre, de a hálók érintetlenek maradtak ebben a játékrészben.
A 62. percben szinte a semmiből szereztek vezetést a vendégek, miután egy röviden hazafejelt labdára lecsapott a szemfüles Dallos Máté és a kapus mellett elhúzva éles szögből a kapunkba gurította a labdát. A hátralevő fél órában mezőnyfölénybe kerültünk, mindent megtettünk az egyenlítés érdekében, de a bonyhádi védelem ezen a napon masszívan állt a lábán, így kevés lehetőségünk maradt a gólszerzésre. A mérkőzés utolsó perceiben mégis esélyünk nyílt az egyenlítésre, de a tizenhatoson belül Gombos Tamás ellen elkövetett szabálytalanság után néma maradt a játékvezető sípja, így elmaradt a jogosnak tűnő büntető.

Nem érdemeltünk vereséget ezen a mérkőzésen, de a jó játék ellenére elég volt egy pillanatnyi megingás, aminek köszönhetően pont nélkül kellett levonulnunk a pályáról.

Dombóvár:
Iványi - Varga B., Tieger, Czifra, Martinka, - Pál D., Keczeli, Kardos (Gombos), Bán, Kovács A., - Horváth Á.
Edző: Kardos Ernő

Vissza a főoldalra