Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - BÁTASZÉK SE 3-0 (1-0)

Az újonc elleni sikeres idegenbeli rajt után ezúttal egy komolyabb erőpróba várt csapatunkra. Első hazai bajnoki mérkőzésünkön a tavalyi ezüstérmes bátaszéki csapatot láttuk vendégül, akik pár új igazolással kiegészülve még komolyabb célokkal vágtak neki az idei pontvadászatnak. Csapatunkból ezúttal Kázmér Péter és Varga Bence nem állt Kardos Ernő vezetőedző rendelkezésére, de az idei bővebb keretünknek köszönhetően így is egy erős csapattal tudtuk felvenni a küzdelmet riválisunkkal.
Az első negyed órában igazából csak a középpályán birkóztak a csapatok, de komoly helyzet egyik kapu előtt sem alakult ki. Az első lehetőségünkből azonban rögtön gól született, sőt ellenfelünk emberhátrányba is került. Keczeli Krisztián csapott le a 21. percben egy védelem mögé bejátszott labdára, azonban a ziccer befejezése közben szabálytalankodtak vele szemben. Büntetőhöz jutottunk, amit a sértett magabiztosan értékesített, kialakítva ezzel a félidei 1-0-ás eredményt.
A második félidő első felében, talán a vezetés és az emberelőny tudatában, kissé kényelmesen játszottunk, így nem alakítottunk ki túl sok helyzetet a bátaszéki kapu előtt, azonban labdabirtoklásban ebben a játék szakaszban is ellenfelünk fölé nőttünk, így magabiztosan őriztük a megszerzett előnyünket. Az utolsó negyed órában ismét felpörgettük a játékot, és sorra adódtak előttünk a gólszerzési lehetőségek, amikből sikerült újabb két gólt elérnünk. Előbb Kardos Ernő bombája kötött ki a léc alatt, majd egy Kovács Attila, Keczeli Krisztián nevével fémjelzett kreatív kombináció után utóbbi helyezte a hálóba a labdát a bátaszéki kapus mellett, kialakítva ezzel a 3-0-ás végeredményt.

Játékunk a tervezetthez képest még nem volt elég gördülékeny, de a 3-0-ás magabiztos győzelmünk a tavalyi ezüstérmes ellen azért azt mutatja, hogy jó úton járunk.

Dombóvár:
Sztropkó - Takács Z.(Kalmár), Kovács R. (Baranyi), Petrók, Szalai, - Keczeli, Baksa (Pál), Androsics, Kovács A., Kardos (Nagy D.), - Horváth Á. (Bán)
Játékosedző : Kardos Ernő
Gólszerzők: Keczeli (2), Kardos

Vissza a főoldalra