Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookKÖLESDI SE - DFC 1-2 (1-1)

A Bonyhád elleni idegenbeli, és a Tolna elleni hazai rangadók után ezúttal a 9. helyen álló Kölesd csapatához látogattunk. Tudtuk, hogy nehéz találkozó vár ránk, hiszen a Kölesd hazai pályán eddig minden élcsapatnak megnehezítette a dolgát, és az őszi dombóvári meccsen is egy stabil csapat benyomását keltették. Kardos Ernő vezetőedző ezúttal sérülések, betegség és munkahelyi elfoglaltság miatt négy játékosára (Petrók, Mészáros, Kázmér, Takács) nem számíthatott ezen az összecsapáson.
A hazaiak stabil védekezésre építették a taktikájukat, amiből labdaszerzés után gyors kontrákkal veszélyeztettek többször is a félidőben. Nem nagyon találtuk a megoldást a kölesdi védekezés feltörésére, egyedül talán Jenei Bálint gyors megindulásai jelentettek veszélyt a hazai kapura. A 22. percben Jenei Bálint betörését csak szabálytalanul tudták megakadályozni a hazai védők a tizenhatoson belül, a jogosan megítélt büntetőt pedig Keczeli Krisztián magabiztosan értékesítette. A félidő hajrájában egyenlítettek a hazaiak Timár Kristóf 18 méterről elvégzett tökéletes szabadrúgás góljával.
A második félidőre sem változott sokat a játék képe, a hazaiak továbbra is jól és stabilan játszottak, mi pedig továbbra sem tudtunk folyamatos, gördülékeny támadó játékot produkálni. Az utolsó negyed órára fáradni látszott a hazai gárda, ezért szerkezetet váltottunk még jobban megerősítve a támadójátékunkat. A 78. pecben sikerült végül megszereznünk a győztes találatot, miután egy lecsorgó labdát a szemfüles Horváth Árpád továbbított a hálóba.

Ebben a fordulóban, egy nagyon jól küzdő, lelkes ellenféllel szemben kis szerencsével sikerült megszereznünk ezt a nagyon fontos 3 bajnoki pontot, mellyel továbbra is 2 ponttal a rivális Tolna VFC előtt vezetjük a bajnokságot.

Dombóvár:
Sztropkó - Varga B., Kovács R., Androsics, Kardos (Baksa), - Kovács A., Keczeli, Bán, Jenei, - Pál D., Horváth Á. (Gombos)
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Keczeli, Horváth Á.

Vissza a főoldalra