Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - TOLNA VFC 3-1 (2-0)

A 18. forduló csúcs rangadóját rendeztük szombaton a Szuhay Sportcentrumban. Ellenfelünk az a Tolna VFC csapata volt, aki kihasználva a múlt heti bonyhádi döntetlenünket, átvette a vezetést a tabellán. Nagy tétje volt a mérkőzésnek, hiszen győzelmünk esetén újra a tabella élére kerülhettünk, és újból a saját kezünkbe vehettük a sorsunkat.
Jól kezdődött számunkra a találkozó, hiszen már a 3. percben vezetést szereztük Jenei Bálint góljával, aki kihasználva a tolnai védő hibáját, magabiztosan értékesítette ziccerét. A 21. percben megduplázta góljai számát a fiatal támadó, miután Bán Csaba gyönyörű mélységi passza után ismét könyörtelen volt a befejezésnél. A szünetre így 2-0-ás vezetéssel vonulhattunk, de az első félidő krónikájához még hozzátartozik, hogy a játékvezető kiállította a brutális szabálytalanságot elkövető tolnai Sümegi Balázst.
A második félidőben szerkezetet váltott a vendég csapat és a 10 ember ellenére szinte feladva a védekezést, minden erejüket a támadásokra és a gólszerzésre mozgósították. Úgy tűnt kicsit bent maradtunk az öltözőben és ezt kihasználva szépített a Tolna az 54. percben. Mindent megtett a vendég csapat, hogy megszerezze az egyenlítő gólt, de védelmünk stabilan állt a lábán és hárította a tolnai rohamokat. A fellazult vendég védelem ellen többször is alkalmunk nyílt, hogy eldöntsük végleg a mérkőzést, de az utolsó passzoknál rendre hibáztunk. Végül a csereként beálló Mészáros Tibor 16 méterről eleresztett átlövés gólja zárta le az összecsapást a 89. percben.

Jó iramú, izgalmas, rangadóhoz méltó meccset láthatott a szép számú közönség. Győzelmünknek köszönhetően ismét a tabella éléről várhatjuk a következő fordulókat.

Dombóvár:
Sztropkó - Varga B., Kovács R., Petrók, Kardos (Kázmér), - Kovács A., Androsics, Keczeli, Bán (Baksa), Jenei, - Horváth Á. (Mészáros)
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Jenei (2), Mészáros

Vissza a főoldalra