Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookBONYHÁD VLC - DFC 2-2 (0-1)

Rangadót játszottunk szombaton a Bonyhád csapatának otthonában. Riválisunk a fordulót megelőzően három ponttal volt mögöttünk a tabellán, így mindkét csapatnak rendkívül fontos volt ez az összecsapás. Az őszies időjárás és a szakadó eső ellenére is szép számú nézősereg látogatott ki a völgységi csapat sporttelepére.
Az első negyed órában a hazaiak domináltak, de védelmünk stabilan állt a lábán és sorra megakadályozta a bonyhádi rohamokat. Az első félidő közepétől át vettük a kezdeményezést, és sok passzos játékunkkal egyre többször veszélyeztettük a hazaiak kapuját. A félidő derekán Androsics András 25 méterről eresztett el egy óriási lövést, mely a bonyhádi kapu felső sarkában kötött ki, így vezetéssel vonulhattunk a szünetre.
A második félidőben is kiegyenlített mezőnyjáték zajlott a pályán, mindkét csapat előtt adódtak kisebb-nagyobb lehetőségek, de újabb gólt ismét nekünk sikerült szereznünk Horváth Árpád révén, aki egy röviden haza passzolt labdára csapott le, és a kapus mellett elhúzva az üres kapuba gurította második gólunkat. A biztos vezetés tudatában főleg a védekezésre koncentráltunk, és gyors kontratámadásokkal operálva próbáltuk végleg eldönteni a három pont sorsát. A félidő közepén egy tetszetős támadás végén szépítettek a hazaiak, majd ezt követően mindent egy lapra feltéve próbálták az egyenlítő találatot megszerezni. Több alkalmunk is nyílt, hogy a fellazuló bonyhádi védelmet kihasználva megszerezzük a harmadik gólunkat, de sajnos ez nem sikerült. A mérkőzés hajrájában Bán Csaba szerelte szabályosan a Bonyhád támadóját, de a játékvezető - még talán a hazaiakat is meglepve - büntetőt ítélt, amit a góllövőlista vezetője Pap Roland kíméletlenül bombázott a hálónkba, kialakítva a 2-2-es végeredményt.

Feszült hangulatú, de vérbeli rangadót láthattak a kilátogató nézők. Az eredmény elfogadható a Bonyhád otthonában, de a mérkőzésen történt szituációkat figyelembe véve kissé fájó, hogy csak egy pontot szereztünk ezen a találkozón.

Dombóvár:
Sztropkó - Jenei, Kovács R. (Varga B.), Petrók, Kázmér (Baksa), - Kovács A., Androsics, Keczeli, Bán, Kardos (Pál D.), - Horváth Á. (Takács Z.)
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Androsics, Horváth Á.

Vissza a főoldalra