Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - KAKASD SE 6-1 (4-1)

Második tavaszi mérkőzésünket ismét hazai környezetben játszottuk, mivel a múlt heti bajnoki mérkőzésünk a bátaszéki pálya alkalmatlansága miatt elmaradt. Ellenfelünk ezúttal a 12. helyen álló Kakasd csapata volt, ahol a héten a gyengébb szereplés miatt edzőváltás történt.
A 6. percben egy jogosan megítélt büntető után meglepetésre a vendég csapat szerzett vezetést. A bekapott gól után hamar rendeztük a sorainkat, és két perc múlva egy formás támadás végén Mészáros Tibor egyenlített. Negyed óra elteltével pedig már dombóvári vezetést mutatott az eredményjelző tábla, miután Horváth Árpád talált a kakasdi kapuba. A félidő második felére nagy fölénybe kerültünk, sok szép támadás vezettünk, amikből két újabb találatot szereztünk. Előbb Horváth Árpád duplázott, majd az egész mérkőzésen jól és agilisen focizó Jenei Bálint talált a vendég csapat hálójába. A játékrész utolsó percében a játékvezető piros lapot mutatott fel a vendégek csatárának Márk Attilának, aki nem elégedett meg a számára megítélt szabadrúgással, hanem még elégtételt is akart venni az ellene szabálytalanságot elkövetett dombóvári játékoson.
A második félidőben a vendégek célja az volt, hogy emberhátrányban minél kisebb arányú vereséget szenvedjenek, ezért szinte minden pályán lévő játékosa a védekezésre koncentrált. Nem volt egyszerű a betömörülő vendégcsapat ellen gólhelyzeteket kialakítani, de a góllövőlista 2. helyén álló Keczeli Krisztiánnak azért sikerült kétszer mattolnia a jól védő kakasdi kapust, kialakítva ezzel a fölényes 6-1-es dombóvári győzelmet.

Dombóvár:
Sztropkó - Pál D. (Takács Z.), Kovács R., Kardos (Baksa), Kázmér, - Kovács A., Keczeli, Bán (Varga B.), Jenei, Mészáros (Kierdorf), - Horváth Á.
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Horváth Á. (2), Keczeli (2), Mészáros, Jenei
Vissza a főoldalra