Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookDFC - TAMÁSI 2009 FC 2-2 (2-1)

Az őszi idény utolsó találkozóján hazai környezetben, a Szuhay Sportcentrumban fogadtuk a Tamási csapatát. Érdekesnek ígérkezett a mérkőzés, hiszen a bajnokság eddigi két veretlen csapata találkozott egymással, de amíg mi csak két döntetlent értünk el, addig a vendégek a forduló előtt már hétszer osztozkodtak a pontokon a soros ellenfelekkel. A mérkőzésen több hiányzónk is volt. Kázmér Péter sérülés miatt, Petrók Viktor pedig munkahelyi elfoglaltság miatt nem állt Kardos Ernő vezetőedző rendelkezésére. A házi gólkirály Keczeli Krisztián pedig kisebb sérülés miatt ezúttal a kispadon kezdett.
A 6. percben már vezetést is szerzett a Tamási, miután egy kissé lesgyanús helyzetből kilépő Jammeh Haruna magabiztosan értékesítette a ziccerét. A bekapott gól nem zavarta meg csapatunkat, és a 15. percben sikerült is egyenlítenünk Kovács Róbert egy szöglet utáni fejes góljával. Öt perc múlva pedig már dombóvári vezetést mutatott az eredményjelző tábla. Kierdorf Erik lövését Horváth Árpád segítette a gólvonalon túlra, megszerezve csapatunknak a vezetést.
A második félidőre át kellett szervezni Kardos Ernőnek a csapatot, mivel megsérült Varga Bence és Baksa Zsolt is. Mindkét csapat több helyzetet kialakított az ellenfél kapuja előtt, de talán a nagyobb ziccerek előttünk adódtak, azonban mégsem sikerült megszereznünk a harmadik találatot, amivel eldönthettük volna a mérkőzést. A 84. percben ismét villant Jammeh Haruna, aki egy szöglet után mindenkinél magasabbra emelkedve mintaszerű fejes góllal mentette meg csapatát a vereségtől.
12 meccsből 9 győzelmet értünk el, és 3 döntetlent eredmény született, 48 gólt szereztünk, és mindössze 11-et kaptunk. Ezzel a kitűnő szerepléssel őszi bajnokok lettünk, és a tabella éléről nagy reményekkel várhatjuk a tavaszi folytatást.

Dombóvár:
Sztropkó - Baksa (Takács Z.), Varga B (Keczeli)., Kovács R., Kardos, - Pál D. (Kalmár), Androsics, Bán, Kovács A., - Kierdorf, Horváth Á.
Játékosedző: Kardos Ernő
Gólszerzők: Kovács R., Horváth Á.

Vissza a főoldalra