Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookMAJOSI SE - DFC 1-1 (1-0)

Az előző bajnokság bronzérmesének otthonában kezdtük meg a 2018/2019-es szezont.
A felkészülési találkozók után bizakodva vártuk a bajnoki rajtot, hiszen megfiatalított csapatunk meccsről meccsre érettebb játékot mutatott, és az elvégzett munka után megfelelő erőállapotba is kerültünk.
A két csapat teljesen ellentétes taktikával vette fel egymás ellen a küzdelmet. A hazaiak hosszú indításokkal és kapu elé ívelt labdákkal próbáltak veszélyeztetni, míg csapatunk inkább labdabirtoklással és sok passzos játékkal szeretett volna a majosi kapu elé kerülni.
A 28.percben egy kapu elé ívelt szabadrúgást fejelt védhetetlenül a hálónkba Miklós Tibor, megszerezve a vezetést a hazaiaknak.
Az első félidő után a vendéglátók taktikája tűnt kifizetődőbbnek annál is inkább, mert a labdajáratásunk és támadásépítéseink kissé lassúnak és körülményesnek bizonyultak ezen a délutánon.
A második félidőben sem változott sokat a játék képe, de talán az első játékrészhez képest többször kerültünk a majosi kapu elé. Próbálkozásainkat a 89. percben végre siker koronázta, miután egy kapusról kipattanó labdát Horváth Árpád bombázott a hazai kapuba.

Nehéz sorozat előtt állunk, mivel szerdán már kupa mérkőzést játszunk a tavalyi ezüst érmes Bonyháddal a Szuhay Sportcentrumban, majd szombaton bajnoki találkozón látjuk vendégül a völgységieket.

Dombóvár:
Iványi - Varga B., Tieger, Czifra, Martinka, - Kovács A., Szekeres (Hetesi), Keczeli, Kardos (Mészáros), Balogh Sz. (Bán), - Horváth Á.
Gólszerző: Horváth Á.

Vissza a főoldalra