Logo


Hírek címszavakbanJátékosainkAjánld a weboldaltNéhány hasznos link
Soccer

MLSZ ADATBANK
GABRIELSOFT WEBLAPKÉSZÍTÉS


SzponzorainkFacebookNAGYMÁNYOKI SE - DFC 1-4 (1-2)

Nagy érdeklődés előzte meg a Nagymányok visszatérését a megye I.osztályba, így szép számú, a hazaiak becslése szerint közel 400 néző gyűlt össze a kezdő rúgásra, amit a két település polgármestere végzett el. Óriási lelkesedéssel vetették bele magukat a hazaiak a küzdelembe, amire előzetesen számítottunk is, mégis szükségünk volt 10 percre, mire felvettük a ritmust és elkezdtük játszani a saját játékunkat. A 12.percben szereztük meg a vezetést Keczeli Krisztián révén, aki a kapust is kicselezve juttatta a hazaiak hálójába a labdát. A vezető gólunk után nagy mezőnyfölényben játszottunk, több lehetőséget is kialakítottunk a Nagymányok kapuja előtt és Szalai Norbert közeli fejes góljával tovább növeltük az előnyünket. Váratlanul sikerült szépíteni a hazaiaknak a 34.percben. Egy kontra támadás végén, egy rossz ütemű szerelési kísérlet után jogos büntetőhöz jutottak, amit magabiztosan sikerült értékesíteniük.
A második félidő elején mi is egy jogos büntetőhöz jutottunk, amit Keczeli Krisztián higgadtan értékesített. Ellenfelünk fokozatosan fáradt, így egyre nagyobb fölénybe kerültünk. A befejezéseknél többször pontatlanok voltunk, vagy a Nagymányok akasztotta meg a támadás vezetéseinket, helyenként durva, a sportszerűség határait túllépő megmozdulásaikkal, amiket az utolsó negyed órában két piros lappal is jutalmazott a játékvezető. A végeredményt a mesterhármast szerző Keczeli Krisztián alakította ki egy újabb 11-es góllal a 75.percben.

A felkészülési mérkőzések könnyed játékához képest ezúttal kissé görcsösen játszottunk, de a így is magabiztos, fölényes győzelmet arattunk a lelkesen focizó újonc ellen.

Dombóvár:
Sztropkó - Varga B. (Bán), Petrók, Kovács R., Szalai, - Keczeli, Baksa (Kalmár), Androsics, Kardos (Baranyi), Kázmér (Kierdorf), - Kovács A.
Játékosedző : Kardos Ernő
Gólszerzők: Keczeli (3), Szalai

Vissza a főoldalra